Bijuterii (aur, argint, pietre pretioase)

Plata pe Loc!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Echipa noastră de experți poate evalua bijuteriile dumneavoastră și poate oferi o evaluare profesională a valorii lor. Indiferent dacă doriți să vindeți un singur articol sau o colecție întreagă de bijuterii, suntem interesați să le achiziționăm.

Asigurăm confidențialitatea și securitatea în tranzacțiile noastre și vă garantăm prețul corect pentru fiecare bijuterie. Suntem mereu deschiși la negocieri și suntem dispuși să găsim soluții pentru a ne asigura că sunteți mulțumit de tranzacție.

Evaluarea este GRATUITA!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Ceasuri

Plata pe Loc!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

La HQZ Antic, suntem pasionați de antichități și de frumusețea ceasurilor de lux. În special, suntem interesați să achiziționăm și să valorificăm ceasuri de branduri precum Rolex, Cartier, Hublot, Tudor, Omega și multe altele.

Dacă dețineți un ceas de lux și sunteți interesat să îl valorificați, suntem aici să vă ajutăm. Echipa noastră de experți în antichități are cunoștințe profunde despre piețele de ceasuri de lux și poate oferi o evaluare corectă și precisă a valorii ceasului dvs.

Evaluarea este GRATUITA!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Aur

Plata pe Loc!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Indiferent dacă aveți bijuterii vechi, monede, lingouri sau alte obiecte din aur pe care doriți să le vindeți, suntem aici pentru a vă oferi o soluție rapidă și transparentă. Noi evaluăm cu atenție fiecare articol și vă oferim o ofertă corectă și competitivă, în funcție de greutatea și puritatea aurului.

Pentru a beneficia de serviciul nostru de achiziționare a aurului, vă invităm să ne contactați pentru a programa o evaluare sau pentru a obține mai multe informații. Echipa noastră vă stă la dispoziție și vă poate oferi răspunsuri la orice întrebări aveți legate de procesul de vânzare a aurului.

Evaluarea este GRATUITA!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Argint

Plata pe Loc!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Indiferent dacă aveți bijuterii, tacâmuri, obiecte decorative sau alte articole din argint pe care doriți să le valorificați, suntem aici pentru a vă oferi o soluție convenabilă și corectă. Echipa noastră de experți în argint va evalua cu atenție fiecare articol și vă va oferi o ofertă justă, bazată pe greutatea și puritatea argintului.

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a răspunde la orice întrebări aveți și pentru a vă oferi asistență pe tot parcursul procesului de vânzare. Ne străduim să vă oferim o experiență plăcută și satisfăcătoare, asigurându-vă că veți primi o ofertă corectă și competitivă pentru obiectele dvs. de argint.

Evaluarea este GRATUITA!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Platina

Plata pe Loc!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Dacă aveți bijuterii, inele, brățări, ceasuri sau alte obiecte din platină pe care doriți să le valorificați, suntem aici pentru a vă oferi o soluție convenabilă și corectă. Echipa noastră de experți în platină va evalua cu atenție fiecare articol și vă va oferi o ofertă justă, ținând cont de greutatea și puritatea platinei.

Suntem conștienți de importanța valorificării corecte a obiectelor din platină și suntem pregătiți să vă oferim o consultanță detaliată pe tot parcursul procesului de vânzare. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a răspunde la întrebări și pentru a vă oferi asistență în obținerea unei oferte competitive pentru obiectele dvs. din platină.

Evaluarea este GRATUITA!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

HQZ Antic. Servicii premium de evaluare bijuterii

HQZ Antic. Un giuvaier pe piața de antichități!

  Dragostea pentru artă și frumos a fost mereu valoarea supremă pentru noi. Ne-am unit în jurul acestei valori. Și am făcut tot ce ne-a stat în putință să o protejăm, să o înfrumusețăm și să o arătăm lumii într-o lumină nouă. Dar păstrându-i, în același timp, caracteristicile vechi. De aceea, considerăm că afacerea noastră de familie a avut succes. Fiindcă, de mai bine de zice ani, HQZ Antic reprezintă un reper în privința serviciilor de evaluare bijuterii și obiecte de artă. Un adevărat giuvaier pe piața de antichități!

  Iar, începând cu 2018, am pătruns cu încredere și pe piața românească a amanetului de lux. Prin urmare, câțiva ani mai târziu, ne mândrim cu faptul că am ajuns lideri de piață în acest domeniu. Cum s-a întâmplat acest lucru? Prin respectarea unor principii clare și de bun simț. Adică seriozitate și promptitudine, servicii premium în evaluare bijuterii și obiecte de artă, tranzacții rapide și transparente. Precum și absența oricărei birocrații. Și, nu în ultimul rând, o echipă de profesioniști în spate. În continuare, o să vă povestim pe scurt despre rolul acestei echipe în succesul business-ului nostru.

Rolul echipei de profesioniști în evaluare bijuterii

  Înainte de toate, e bine să rețineți următorul lucru. Am avut și avem în continuare privilegiul să lucrăm cu cei mai reputați profesioniști din domeniu. Astfel, experții noștri în evaluare bijuterii sunt autorizați de Ministerul Culturii și bijutieri gemologi. Fie că e vorba de bijuterii, fie de metale, ceasuri și pietre prețioase, echipa noastră de profesioniști va răspunde oricărei solicitări din partea dvs. în termen de cinci zile lucrătoare. Iar dacă se întâmplă să apară cazuri excepționale, durata expertizei poate fi prelungită de comun acord cu dvs. în calitate de proprietar.

  Prin urmare, după finalizarea acestui proces de evaluare bijuterii, veți primi o expertiză detaliată a obiectelor de valoare pe care ni le-ați încredințat. În privința acestei evaluări, e necesar să știți că ea se realizează în baza unor cunoștințe temeinice despre pietre, metale prețioase și design. Indiferent dacă veniți la noi cu un inel de logodnă sau cu o brățară de epocă, echipa noastră de profesioniști alcătuită din bijutieri autorizați vă ghidează pas cu pas pentru a stabili cu precizie valoarea bijuteriilor încredințate.

  Acest proces elaborat presupune verificarea autenticității pietrelor prețioase, marcarea metalelor și a celorlalte elemente care determină valoarea bijuteriilor. În prealabil, echipa noastră realizează o analiză minuțioasă a materialului din care sunt confecționate bijuteriile. Această analiză e urmată apoi de o evaluare a designului și a detaliilor de manufactură. Toată această grijă sau preocupare pentru detalii este concepută special să vină în sprijinul dumneavoastră. În acest fel, datorită preciziei procesului de evaluare bijuterii, dar și a tehnicilor și echipamentelor de ultimă generație folosite, vă asigurăm de stabilirea exactă a valorii bijuteriilor dvs. Pentru a fi siguri că nu pierdeți niciun leu.

Unde cumpar pietre pretioase la un raport calitate-preț excelent?

  Tocmai vă pregătiți să sărbătoriți aniversarea de zece ani de căsătorie. Un moment important care se cuvine celebrat în stil mare. Vă gândiți ce să-i cumpărați soției cu această ocazie și cădeți pe gânduri. Deși și-a păstrat frumusețea și prospețimea, nu mai e la prima tinerețe. Anii au trecut peste ea, cum au trecut și peste dvs., s-a cizelat, s-a maturizat. S-a rafinat, dacă doriți. Da, rafinament, acesta e cuvântul indicat.

  Deci, aveți de gând să-i cumpărați soției un cadou de mare rafinament pentru a marca această ocazie deosebită. Nu vreți să faceți rabat de la calitate și nici de la preț. De fapt, un raport calitate-preț excelent pentru un cadou care să îmbine luxul cu rafinamentul potrivit unei vârste mature e fix ce aveți nevoie. Și unde altundeva găsiți pachetul complet decât la HQZ Antic? Așa că, la întrebarea unde cumpar pietre pretioase care să se plieze pe aniversarea a zece ani de căsnicie, v-ați dat singur răspunsul.

  Ce putem noi să vă oferim, în baza dorinței dvs., e mai mult decât ar fi sperat alții vreodată. Așadar, pentru soția dvs. rafinată credem că avem cadoul ideal. Acest set de cercei din aur 18k, cu perle, safire și diamante naturale. Mai exact, patru diamante naturale, zece perle de cultură de apă sărată și patru safire half moon caboșon de culoare albastră. În total, 14.390 de lei ca să rămâi efectiv cu gura căscată. Mut de admirație. Comandați acum setul acesta de cercei pentru soția dvs. și va fi atât de entuziasmată încât o să vă propună o nouă lună de miere. Vă garantăm!

Aur, argint, platină – aveți tot luxul dorit la un click distanță!

  Nu încape îndoială. La HQZ Antic găsiți tot ce vă doriți în materie de aur, argint, platină și pietre prețioase. Un întreg tezaur doar la un click distanță! De aceea, experții noștri bijutieri sunt la dispoziția dvs. oricând alegeți să dați un telefon pentru a face o programare. Aceștia evaluează cu atenție fiecare obiect încredințat. Și apoi vă pun la dispoziție o ofertă justă, rapidă și transparentă. În funcție, bineînțeles, de greutatea și puritatea aurului, argintului și a platinei.

  Însă avem aceleași servicii premium și dacă alegeți să cumpărați de la noi. Nu numai să amanetați. Indiferent de metalul dorit, luxul și calitatea merg mână în mână pentru a vă oferi o experiență de cumpărare cât mai bună. Haideți să cercetăm împreună câteva exemple elocvente pentru a înțelege ce vă oferim dacă alegeți să cumpărați de la HQZ Antic.

Cumparam aur

  Calitatea și luxul merg mână în mână, nu-i așa? Asta am afirmat și onorăm fiecare cuvânt spus. De aceea, la întrebarea cumparam aur de la HQZ Antic?, am pregătit pentru dvs. un răspuns pe cât de neprețuit, pe atât de molipsitor. Un răspuns în forma unui ceas Vacheron Constantin Harmony, din aur galben 18k. E adevărat, și costul e pe măsură – 30 900 de lei – de aceea am și spus că e neprețuit. Dar trebuie să recunoașteți. E mai mult decât un ceas. E o operă de artă de o frumusețe rarisimă. Pur și simplu, e atât de molipsitor în frumusețea lui, încât nu vă puteți lua ochii de la el! V-ați dori să-l purtați chiar în timp ce citiți aceste rânduri, dacă ar fi posibil.

  Dincolo de valoarea sa uriașă, dincolo de aurul galben care îi dă o patină de eleganță atemporală, ceasul Vacheron Constantin Harmony are și un aspect pe măsură. Cu mecanismul său din cuarț, fără coroniță, cu sticla de safir și cadranul aurit, e cu adevărat o bijuterie!

Cumparam argint

  Dacă avem aur (și ați văzut ce fel de aur!), cu siguranță avem și argint. Așa că, la întrebarea cumparam argint?, puteți sta liniștit. Răspunsul este da. Avem atâta argint cât să umplem o mină intreagă! (vorba vine). Nu chiar o mină, dar locuința dvs., în mod cert! De aceea, vă recomandăm un set format din șase pahare din argint 800 și cristal. Ideal pentru evenimente și ocazii speciale când aveți oaspeți de seamă.

  Sau invitați dragi pe care nu i-ați mai văzut de mult. Indicat este să-i serviți cu whisky sau coniac în aceste pahare pentru a da revederii voastre o greutate aparte. Și, totodată, pentru a crea amintiri de neuitat. Comandați acum acest set din pahare de argint la prețul de 2990 de lei și puteți aduce o parte din parfumul aristocrației de altădată la dvs. acasă!

Cumparam platina

  Platina, după cum știți, este cel mai scump metal prețios. Dar este, în același timp, și un metal care atrage toate privirile. Mai ales dacă este purtat cum trebuie. În forma care trebuie. Noi credem în persistența în memorie a oricărui detaliu. Despre memoria celorlalți vorbim, desigur. A oamenilor de orice fel – fie prieteni, fie simpli trecători pe același trotuar – care vă privesc și vă admiră. Cum sunteți îmbrăcat și, cu atât mai mult, ce fel de bijuterii purtați. Poate din acest motiv, am pregătit special pentru această categorie o bijuterie cu adevărat magnifică. Un inel Art Deco din platină cu diamant natural și safire naturale în valoare de 17.490 de lei. Înainte să ridicați din sprâncene la preț (vă aduceți, totuși, aminte că ceasul Vacheron Constantin costa mai mult), haideți să vedem ce transformă acest inel într-un obiect de lux cu adevărat unicat.

  Poate diamantul natural, în formă de pătrat, cu tăietură cushion? Poate cele două safire albastre, fațetate care par că îmbrățișează diamantul? Sau, mai degrabă, faptul că datează din Italia interbelică (perioada 1920-1940, cu aproximație)? Vă imaginați cum ați fi fost privit dacă vă plimbați cu acest inel pe deget prin Milano sau Roma acelor vremuri? Vă imaginați ce ar fi însemnat să purtați același inel și pe Calea Victoriei din Micul Paris? Dar în Micul Paris de astăzi, cum ar fi? Și-ar pierde în vreun fel din lux, eleganță și prestigiu? Absolut deloc, credem noi. Prin urmare, dacă vă întrebați unde cumparam platina de cea mai înaltă calitate, știți răspunsul. Și știți și forma în care va veni, prin comandă, la dvs. în casă. Și, ulterior, pe deget.

Pot sa cumpar bijuterii vintage de la HQZ Antic?

  Având în vedere tot ce ați citit până în momentul de față, vă dați seama că de la HQZ Antic puteți cumpăra orice. Orice în materie de bijuterii de valoare, atent condiționare și minuțios restaurate, firește. Așadar, întrebarea pot sa cumpar bijuterii vintage?, nu-și mai are rostul. Sau îl are, în măsura în care vă rătăciți prin taraba noastră de nestemate online și nu vă puteți hotărî asupra uneia singure. Și nouă ne-ar fi la fel de greu, credeți-ne. De aceea, suntem alături de dvs. Să navigăm împreună pe acest ocean de frumusețe și bun gust. În materie de bijuterii vintage, v-am pregătit două modele de brățări cu adevărat ieșite din comun. Haideți să le cunoaștem mai bine.

  Avem, în primul rând, o brățară veche realizată din aur galben de 18k, cu agat sculptat manual cu motive orientale. Și legat cu piele naturală. Recomandăm această brățară seniorilor din lumea bună. Adică boierimea manierată de altădată. Dar și tinerilor bine crescuți, indiferent că se trag dintr-o astfel de familie sau nu. Important e să nu creadă că eleganța lipsită de ostentație reprezintă o valoare desuetă.

  Tot în Orient rămânem și cu următoarea brățară vintage de pe listă. Și, de asemnea, ultima bijuterie prezentată în acest articol, trebuie menționat. În Orient, după cum spuneam, dar și în Antichitate. Fiindcă brățara din aur galben de 22k, de această dată, are în designul ei scarabei din email albastru. Și, totodată, simbolul Ankh pe partea inferioară a scarabeilor.

  Așadar, un fragment misterios din anticul Egipt pe încheietura mâinii dvs. Cu siguranță, această brățară vintage nu va trece neobservată. Dacă e pe gustul dvs. și știți să o purtați corespunzător. Cum nu vor trece neobservate nici celelalte bijuterii prezentate până în acest punct final. Indiferent că sunt din aur, argint, platină și/sau cu pietre prețioase.