Pentru a putea returna produsul/produsele trebuie sa ne contactezi la numarul de telefon afisat pe site pentru a ne anunta despre acest lucru, iar expedierea coletului se va face prin Posta Romana. Costul de transport pentru retur este de 6.99 lei.

De asemenea, cand returnezi un produs, poti opta pentru rambursarea sumei de bani platite la cumparare sau pentru schimbarea produsului comandat cu un produs diferit vandut pe site.

Returnarea produsului/produselor se va face în maxim 5 zile calendaristice de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi inainte de expirarea perioadei de 5 zile calendaristice.

În termen cât mai scurt vei primi contravaloarea comenzii sau a produselor returnate, termenul maxim fiind de 14 zile de la primirea declaratiei neechivoce de retragere. Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor. Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, defecțiuni.

Returnarea banilor se va face prin aceeași metodă de plată ca la comanda inițială sau, dacă clientul dorește altfel, în contul bancar specificat de către client în notificarea trimisă.