Pictura/Sculptura romaneasca si straina (semnate si nesemnate)

Plata pe Loc!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

HQZ Antic este o companie specializată în achiziționarea și vânzarea de opere de artă, în special picturi și sculpturi românești și străine, semnate și nesemnate. Cu o experiență vastă în domeniu și o pasiune deosebită pentru artă, suntem mereu în căutarea unor piese unice și de calitate.

Suntem interesați de a descoperi și adăuga în colecția noastră opere de artă semnate de artiști români de renume, precum Nicolae Grigorescu, Ion Andreescu, Ștefan Luchian sau Constantin Brâncuși, dar și de artiști străini celebri, precum Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Claude Monet sau Salvador Dalí.

În plus, suntem deschiși să achiziționăm și opere nesemnate, întrucât există uneori lucrări de o valoare inestimabilă care nu au fost semnate sau atribuite în mod corespunzător. Ne dedicăm timpul și expertiza pentru a identifica și autentifica astfel de piese și a le oferi un loc potrivit în colecția noastră.

Fiecare operă de artă pe care o achiziționăm este tratată cu respect și grijă, iar obiectivul nostru este de a le păstra și promova într-un mod adecvat. În calitate de colecționari și iubitori de artă, suntem mereu în căutarea unor piese noi și interesante pentru a completa colecția noastră și pentru a le oferi pasionaților de artă oportunitatea de a le admira și achiziționa.

Dacă dețineți o pictură sau o sculptură pe care doriți să o vindeți sau să o evaluați, vă încurajăm să ne contactați. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă oferi informațiile și serviciile necesare pentru o tranzacție corectă și transparentă.

Evaluarea este GRATUITA!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Carte veche rara, carte religioasa, editii bibliofile, documente vechi

Plata pe Loc!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Cărțile vechi și rare sunt adevărate comori pentru colecționari și bibliofili, și fiecare piesă are o poveste proprie. La HQZ Antic, suntem interesați de orice tip de carte rară și autentică, indiferent de subiect sau epocă.

În special, suntem în căutarea de cărți religioase vechi și rare, inclusiv biblie și alte cărți de rugăciuni, cărți de teologie, hagiografii și multe altele. De asemenea, căutăm ediții bibliofile și documente istorice, inclusiv manuscrise, acte și contracte vechi, hărți și gravuri.

Evaluarea este GRATUITA!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Icoane si obiecte de cult

Plata pe Loc!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Căutăm mereu icoane și obiecte de cult rare și autentice, pentru a le adăuga în colecția noastră de obiecte de lux și antichități. Echipa noastră de experți poate evalua obiectele dumneavoastră și poate oferi o evaluare profesională a valorii lor.

Dacă aveți icoane sau obiecte de cult antice pe care doriți să le vindeți, suntem interesați să le achiziționăm. Asigurăm confidențialitatea și securitatea în tranzacțiile noastre și vă garantăm prețul corect pentru fiecare obiect.

Evaluarea este GRATUITA!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Fotografii vechi, carti postale ilustrate

Plata pe Loc!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Fotografiile vechi sunt o fereastră către trecut, și fiecare fotografie are o poveste proprie. Suntem în căutarea de fotografii istorice, inclusiv portrete, fotografii de familie, fotografii de peisaje, de orașe și de evenimente importante. De asemenea, căutăm și cărți poștale ilustrate vechi, cu imagini deosebite și mesaje scrise de mână.

La HQZ Antic, evaluăm fiecare fotografie și carte poștală ilustrată cu atenție și determinăm valoarea sa reală. Suntem dedicați în a asigura o experiență de cumpărare profesională și sigură, iar prețurile noastre sunt echitabile și competitive.

Evaluarea este GRATUITA!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Argintarie (tacamuri, obiecte decorative)

Plata pe Loc!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Suntem interesați de piese de argint de calitate, inclusiv tacâmuri de argint și obiecte decorative precum candelabre, platouri, vaze și multe altele. Fiecare piesă de argint este evaluată cu atenție de experții noștri pentru a determina valoarea sa reală. Ne place să achiziționăm piese care sunt autentice și rare, astfel încât să putem oferi colecția noastră exclusivă de produse de înaltă calitate clienților noștri.

La HQZ Antic, suntem mereu atenți la detalii și ne asigurăm că tranzacțiile noastre se desfășoară în siguranță și cu profesionalism. Suntem foarte atenți la calitatea produselor pe care le achiziționăm și facem tot posibilul pentru a ne asigura că fiecare piesă de argint este în condiții excelente.

Evaluarea este GRATUITA!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Monede si bancnote

Plata pe Loc!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Monedele și bancnotele sunt obiecte cu o istorie fascinantă și fiecare piesă are o poveste proprie. La HQZ Antic, suntem pasionați de colecționarea acestor piese și ne dorim să adăugăm mereu elemente noi și interesante la colecția noastră.

Căutăm monede și bancnote rare din toate perioadele istorice, inclusiv monede romane, grecești și bizantine, monede medievale și moderne, bancnote de epocă și multe altele. Fiecare piesă este evaluată cu atenție de experții noștri pentru a determina valoarea sa reală.

Evaluarea este GRATUITA!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Plachete si medalii

Plata pe Loc!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Plachetele și medaliile sunt o reflectare a unui moment important din istorie, de la reprezentarea unui eveniment important până la un portret al unei personalități marcante. Suntem în căutarea de plachete și medalii care au o istorie impresionantă și o valoare culturală și artistică incontestabilă.

La HQZ Antic, evaluăm fiecare plachetă și medalie cu atenție și determinăm valoarea sa reală. Suntem dedicați în a asigura o experiență de cumpărare profesională și sigură, iar prețurile noastre sunt echitabile și competitive.

Evaluarea este GRATUITA!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

Alte obiecte de pret, informatii la telefon

Plata pe Loc!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

La HQZ Antic, suntem mereu în căutarea de alte obiecte de valoare și rarități, care pot adăuga o notă de exclusivitate și eleganță oricărei colecții de obiecte de lux și antichități.

Suntem interesați de o gamă largă de obiecte de lux și rarități, cum ar fi instrumente muzicale, obiecte de artă și design, accesorii de modă vintage și multe altele. Fie că este vorba de un obiect unic, de o colecție rară sau de o piesă de designer de renume, suntem interesați să descoperim obiecte speciale care să completeze colecția noastră.

Dacă aveți astfel de obiecte pe care doriți să le vindeți, vă invităm să ne contactați la numărul de telefon afișat pe site-ul nostru web. Suntem bucuroși să oferim o evaluare gratuită și să discutăm despre posibilitatea achiziționării lor. La HQZ Antic, suntem mereu în căutarea de noi comori pentru a adăuga colecției noastre.

Evaluarea este GRATUITA!
Suna Acum la (+40) 733 788 000

HQZ Antic. Servicii premium de evaluare obiecte de arta

  Am început ca o afacere de familie, punând pe primul loc dragostea pentru artă. În acest sens, am depus eforturi intense de conservare și protejare a obiectelor de artă de mare valoare. Și nu doar atât. Fiindcă de peste zeci ani ținem steagul sus în ce privește serviciile de evaluare obiecte de arta. Iar din 2018, ne-am extins și pe piața românească a amanetului de lux. Astfel că, în prezent, putem afirma cu mândrie că suntem lideri de piață în acest domeniu.

HQZ Antic. Povestea noastră de lux

  Cum am ajuns aici? Respectând niște principii clare și de bun simț: servicii premium, seriozitate și promptitudine, tranzacții rapide și transparente, absența oricărei birocrații. Și, bineînțeles, o echipă de profesioniști în spate. Haideți să aflăm mai multe despre importanța ei în succesul acestui business.

Importanța echipei de profesioniști pentru evaluare obiecte de arta

  Pentru început, trebuie să menționăm clar un lucru. Noi nu lucrăm cu amatori, ci cu cei mai buni profesioniști din domeniu. Astfel, experții noștri în evaluare obiecte de arta sunt autorizați de Ministerul Culturii și bijutieri gemologi. Fie că e vorba de bijuterii și pietre prețioase, fie de colecții private de pictură sau sculptură, echipa noastră de profesioniști va răspunde oricărei solicitări din partea dvs. în termen de cinci zile lucrătoare. Iar dacă, presupunând prin absurd, apar cazuri excepționale, durata expertizei poate fi prelungită de comun acord cu dvs. în calitate de proprietar.
  Prin urmare, după finalizarea acestui proces de evaluare obiecte de arta, veți primi o expertiză detaliată a bunurilor pe care ni le-ați încredințat. Această expertiză vă va ajuta să înțelegeți în profunzime valoarea artistic-culturală a colecției dvs. Și, totodată, intrând în circuitul economic de vânzare-cumpărare, vă poate aduce un profit considerabil. De aceea, este bine să apelați la oameni de încredere ca echipa de la HQZ Antic. Altminteri, există riscul să vă puneți bazele în așa-ziși colecționari de artă care pot deprecia, prin rea-intenție sau lipsă de experiență, valoarea colecției încredințate.
  De asemenea, este bine să știți că evaluatorii noștri oferă și servicii profesioniste de restaurare, curățare și înrămare. Una este să priviți un tablou vechi, deteriorat și plin de praf, chiar dacă de mare valoare artistică. Alta e să îl admirați înrămat pe perete, în splendoarea culorilor în care a fost pictat. Una e deschideți o casetă de bijuterii vintage ciobite sau înnegrite. Alta e să le purtați direct pe mână, de parcă timpul nu și-ar fi lăsat amprenta asupra lor, sub privirile admirative ale tuturor. Înțelegeți acum diferența? Nu e magie, e doar seriozitate și dăruire, plus o evaluare complexă, multidisciplinară a obiectelor de artă. Pe scurt, e asul din mânecă al HQZ Antic.

Unde cumpar antichitati la un raport calitate-preț bun?

  Poate că locuiți în inima Bucureștiului într-un apartament interbelic sau în casa moștenită de la bunici din aceeași perioadă istorică. Sau chiar de dinaintea Primul Război Mondial. Poate sunteți dornici, după ce ați investit bani serioși în renovarea ei, să o redecorați pe interior. Deschideți internetul și sunteți bombardați cu oferte de la Ikea și Jysk. Strâmbați din nas pe bună dreptate. Casă veche și mobilier nou? Ați intuit bine, nu e un mix bun.
  Ei bine, aici ieșim noi în întâmpinarea nevoilor dvs. În ce fel? Punându-vă la dispoziție o colecție impresionantă de mobilier vintage de lux, laolaltă cu alte antichități. Gândiți-vă doar ce eleganță și bun gust ar căpăta salonul de zi al casei dvs. cu acest set Biedermeier. Compus din patru piese: canapea, două fotolii și un pat de o persoană, setul nostru Biedermeier datează de la începutul secolului XX și beneficiază de o restaurare impecabilă! Avem și o reducere de 1000 de lei pentru dvs.: de la 24.800 la 23.800 de lei.
  Sigur, nu ascundem faptul că e nevoie de un buget peste posibilitățile oamenilor de rând. Dar pentru asta ați ales HQZ Antic, nu Ikea sau Jysk, corect? La noi nu e vorba doar de investiția financiară. E despre ce puteți obține cu banii investiți. Și noi vă spunem în felul următor. Cu setul Biedermeier (sau orice alte piese de mobilier din colecția noastră) obțineți un rafinament clasic pe care nu mulți proprietari de locuințe se pot lăuda că îl au. Așadar, la întrebarea unde cumpar antichitati la un raport calitate-preț bun, aveți răspunsul la un click distanță.

La HQZ Antic pot să cumpar pictura aparținând unor artiști celebri?

  Da, ne putem lăuda că ne-au trecut pragul pictori români care fac parte din tezaurul național, artiști de valoare universală. Menționăm în continuare câteva nume, dintre cele mai strălucite: Ștefan Luchian, Nicolae Grigorescu, Corneliu Baba, Jean Alexandru Steriadi. Prin urmare, dacă vă întrebați: pot sa cumpar pictura aparținând unor artiști celebri, răspunsul nostru este da, cu siguranță!
  Vă prezentăm mai jos un alt artist român de mare valore din colecția noastră și anume George Ștefănescu-Râmnic (1914-2007) cu al său “Arlechin”. Este o pictură realizată în ulei pe carton, de dimensiunile 100X80 cm la prețul curent de 4.975 de lei. Puteți observa măiestria artistică uitându-vă, în primul rând, la uniforma arlechinului: perechea de culori complementare roșu-verde, gulerul alb supradimensionat, la fel și mânecile. Aceste atribute ale picturii ies în evidență și îți iau ochii, indiferent în ce cameră vă hotărâți să agățați tabloul.
  Pe site mai avem disponibile și alte picturi ale unor artiști români de excepție, precum Liviu Nedelcu (“Tors”), Petre Velicu (“Natură”), Paul Scorțesco (“Stradă în Damasc”). Asta ca să dăm doar câteva exemple. Dvs. alegeți, în funcție de gust și de buget. Și, la fel ca în cazul mobilei vintage, odată alegerea făcută, casa sau apartamentul în care locuiți va căpăta un plus de prestigiu și rafinament.

Vreau să cumpar sculptura modernistă. Pot de la HQZ Antic?

  Cunoscătorii și pasionații de artă știu că modernismul, la începutul secolului al XX-lea, a revoluționat artele vizuale. Firește, nici sculptura nu a făcut excepție. Primul sculptor modern care ne vine în minte este Constantin Brâncuși. Alegerea aceasta nu putea fi decât evidentă. Numele lui a făcut înconjurul lumii, de la Târgu-Jiu la New York, via Paris. Și e pe buzele tuturor.
  Din păcate, nu dispunem de nicio operă a lui Brâncuși în atelierul nostru. Dar asta nu înseamnă că nu avem soluții pentru dvs. dacă întrebarea pot să cumpar sculptura modernistă de la HQZ Antic? nu vă dă pace. Astfel, avem onorarea, în rândurile ce urmează, să vi-l prezentăm pe marele sculptor și bijutier danez Poul Havgaard (1936-2011), precum și setul său din bronz disponibil în colecția noastră: “Separation”, “Consideration” și “Full Bodied”. Poul Havgaard a fost fiul unui fierar, iar fierul s-a numărat printre pasiunile sale constante în viață. În anii ’60 a creat bijuterii și centuri din fier pentru curele. În scurtă vreme, a fost descoperit de designerul vestimentar francez Pierre Cardin și, astfel, a devenit celebru în toată lumea.
  Setul din bronz amintit mai sus face parte dintr-o colecție ulterioară, din anii ’70, când Poul Havgaard a început să lucreze pentru compania Lapponia Jewelry. Aceste sculpturi – la prețul de 2250 de lei fiecare – se disting prin eleganța și suplețea liniilor și formele lor organice. O marcă înregistrată a sculptorului danez, care amintește prin tehnica lui de stilul lui Brâncuși. Prin urmare, dacă sunteți în căutare de sculptură modernistă de calitate premium și renume internațional, setul lui Poul Havgaard de pe site-ul nostru este cea mai potrivită alegere.