I. Informații generale

Website-ul www.hqz.ro este operat de catre HQZ Antichitati.

Prezentul document stabileşte termenii si condiţiile in care puteţi utiliza site-ul www.hqz.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate in acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator si achiziţionarea produselor din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fără rezerve a acestor termeni si condiţii, cu toate consecinţele care reies din acestea.

Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informaţiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa servească la achiziţionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului in alte scopuri decât cele menţionate este interzisa.

HQZ Antichitati poate aduce in orice moment modificări asupra conţinutului site-ului www.hqz.ro, modificări de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără a necesita un acord prealabil si fără a acorda vreo notificare către utilizatori sau către terţe persoane.

II. Notificare Legala

Acest magazin online a fost creat folosind aplicația de comerț electronic WooCommerce, pe platforma de CMS opensource WordPress.

III. Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise în 2 zile de la primirea plății și sunt expediate prin Posta Romana sau Fan Courier cu urmărire și livrare fără semnătură. Dacă preferați livrarea prin Fan Courier cu semnătură obligatorie, va fi aplicat un cost adițional, astfel că vă rugăm să ne contactați înainte de a alege această metodă. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale. Costul procesării este fix, în timp ce costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrare. Riscurile aferente livrării cad în responsabilitatea dumneavoastră, dar luăm măsuri speciale pentru a proteja obiectele fragile.

Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

IV. Plăți securizate

Platile online cu cardul bancar nu se efectueaza direct catre Hqz Antic S.R.L. si nu sunt administrate de catre aceasta.

Toate platile online cu cardul bancar sunt efectuate in siguranta prin euPlatesc.ro ca partener tert, euPlatesc.ro ocupandu-se de securizarea tranzactiilor si datelor personale aferente acestora.

Tipurile de card bancar acceptate sunt: Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro.